Hva tilbyr vi?

Vi leier ut lyd- og lysutstyr som passer til de fleste anledninger. Våre pakker inneholder det du trenger til ditt arrangement. Skal du arrangere firmafest, bryllup, konferanse eller ha en fest med gode venner, har vi det du trenger av lyd og lys. Alle prisene som vises på nettsiden inkluderer utkjøring, opprigg, nedrigg og henting av oss. Dette gjelder kun i Grenland, Levering utenfor Grenland må avtales. Vi avtaler på forhånd tid og sted med våre kunder. 

Vi setter sammen pakker som passer akkurat ditt arrangement, alt fra små pakker til store pakker, om du skal leie et band, eller ha musikk i et større lokale. Vi stiller også med lyseffekter for å piffe opp ditt arrangement om det er ønskelig. Vi er i ferd med å sette sammen en konferansepakke. Denne pakken inneholder alt du trenger for å holde en frittstående konferanse eller lignende. Denne pakken består av lerret, projektor, en stykk bøylemikrofon, en stykk håndholdt mikrofon, en liten mixer og høyttalere.


Hvorfor oss?

 Ledende merker 

 Vi gjør jobben for deg

Vi har kompetanse innen faget

 Serviceinnstilt

DU er sjefen 

Vi jobber etter bærekraftsmål nr. 12


Visjon & verdi

Olsen Lydutleie er en engasjert, positiv og effektiv bedrift som skal gjøre det enkelt for deg som privatperson eller bedriftskunde, slik at du kan bruke tid på andre forberedelser.

Vi er din leverandør på utleie av lyd & lys